Provpackning – Att resa länge med endast handbagage

Vår ambition har sedan några månader tillbaka varit att vi ska klara oss på endast handbagage – i drygt tre månader. Ju mer tanke och planering som gått in i den idéen desto bättre har det känts. Tänk att slippa stå och vänta på att få sitt incheckade bagage, byngla in sig själv och sin väska i en taxi (eller ännu värre, tuk tuk😵), fylla hela rummet med kläder för att komma åt den där T-shirten som låg i botten av väskan.. 🤦🏻‍♂️

Backpacka med för mycket bagage

Mardröm

Backpacking med handbagage – bästa valet

Som dom drömmande konsumenter vi är köpte vi så klart väskor innan vi gick igenom packlistan. Väskor som skulle möjliggöra drömmen om att resa länge med endast handbagage. Den lätta och minimalistiska resdrömmen. Vi har läst otalet bloggar om minimalistiskt resande och hur man minimerar sin packning och fått den ena smarta idéen efter den andra. Till slut kom ju kvällen då det var dags att se om vi faktiskt kunde få ner 3 månaders packning i våra 35 liters Fjällräven splitpack.

Test av fjällräven splitpack

Test av fjällräven splitpack

Andra sidan, work in progress

Test av fjällräven splitpack Än så länge går det galant och det ser ut som att allt kommer få plats, utan större problem. Nu ser vi väldigt mycket fram emot att med LÄTTHET hoppa runt bland tuktuks och long-tail båtar. Om ca två veckor bär det av mot Bangkok!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s